Информация за доставка Монтаж на фототапети Фототапети по индивидуален дизайн Начини на плащане Професионална машина за печат За Нас Контакти
Тел.: 0887 318 648
Добре дошли! Вход | Регистрация

Професионална машина за печат

1

Всички фототапети се отпечатват на професионална машина НР модел Designjet L25500 60in. Какво означава това за клиента? Отпечатаните фототапети са с кристално качество и дълбочина на цвета. HP е първият производител, които разработва ново поколение високоиздръжливи мастила- латексови мастила за дигитален печат.

2

С какво се различават новите мастила на HP от старите видове (1) Латексовите мастила са разработени на водна основа и драстично намаляват негативното въздействие на печата върху околната среда. (2) При печат нямат миризма и не отделят летливи органични съставки. (3) Не е нужно технологично време за изсъхване на тапета, защото той излиза напълно сух от принтера. Това означава, че и по-рано ще пристигне при клиента. (4) Изключителна дълготрайност на цвета.

3

Изображенията се отпечатват с резолюция 1200 dpi, което е гаранция към детайла и дълбочина на цветовете. Използваме висококачествена немска хартия с дебелина 150гр./кв.м.- напълно подходяща за изработването на устойчив фототапет. Дебелината на хартията е гаранция, че фототапетът няма да се деформира по някакъв начин преди да се монтира на стената. По-леките и тънки хартии не дават гаранция, че ще бъдете удовлетворени от качеството на отпечатания фототапет.

За Нас

фототапети.bg е една съвсем нова и съвременна платформа за онлайн пазаруване, напълно съобразена с модерните изисквания за интернет търговия. Артикулите предлагани от фототапети.bg, са подходящи за декорация на стени в търговски помещения, жилищни стаи и офиси. Уеб сайта е създаден с цел да предостави на клиента лесен и бърз достъп до всеки артикул, като освен това е напълно съобразен и се поддържа от всички мобилни устройства посредством адаптивният си уеб дизайн. Всички артикули, които предлагаме са с гаранция за висококачествен печат.

Контакт

  • 0887 318 648
  • info@фототапети.bg

Facebook