Информация за доставка Монтаж на фототапети Фототапети по индивидуален дизайн Начини на плащане Професионална машина за печат За Нас Контакти
Тел.: 0887 318 648
Добре дошли! Вход | Регистрация

Правила за ползване

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ www.фототапети.bg УСЛУГИ

ПРЕДМЕТ
1. Настоящият документ представлява общите условия или правилата за ползване на www.фототапети.bg, които уреждат правилата за използването на този Интернет магазин.

ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА
2. Фирма "НИКО-Н" ЕООД е търговско дружество със седалище и адрес на управление в България, Кърджали, ул. Калоян №5. Дружеството е с регистрация по Булстат/ЕИК с номер: 108615007 и управител Николай Стайков Колев. Можете да се свържете с ТЪРГОВЕЦА на посочения по-горе адрес, на телефон +359 887 318 648 или на e-mail адрес: info@фототапети.bg.

ДЕФИНИЦИИ
3. ТЪРГОВЕЦwww.фототапети.bg или всеки партньор на "НИКО-Н" ЕООД, с който дружеството е в договорни отношения.
4. КЛИЕНТ - всяко физическо или юридическо лице или друго правно образувание, което използва САЙТА по какъвто и да е начин, включително но не само като го разглежда, прави ПОРЪЧКА от него, купува, връща СТОКА и др.

5. САЙТ - домейна www.фототапети.bg и неговите поддомейни.
6. АКАУНТ - раздел от САЙТА, който е формиран от имейл адрес и парола, който позволява на КЛИЕНТА да изпрати поръчката и който съдържа информация относно КЛИЕНТА и историята на някои от действията му в САЙТА (поръчки, данъчни фактури и др.).
7. ПОРЪЧКА - електронен документ, представляващ комуникационна форма между ТЪРГОВЕЦА и КЛИЕНТА, чрез който КЛИЕНТА заявява на ТЪРГОВЕЦА, през САЙТА, намерението си за закупуване на даден артикул.
8. СТОКА - всеки предмет на договора за покупко-продажба от САЙТА.
9. КАМПАНИЯ - всяко търговско съобщение, целящо популяризирането на определена СТОКА, която се предлага в ограничени наличности, освен ако в търговското съобщение не е упоменато обратното, за определен период от време, посочен от ТЪРГОВЕЦА.
10. ДОГОВОР - представлява сключения от разстояние договор между ТЪРГОВЕЦА и КЛИЕНТА за покупко-продажба на СТОКА от САЙТА, неразделна част от който са настоящите общи условия и правила за ползване на САЙТА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

САЙТА предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват онлайн, посредством платформата за електронна търговия, като също така могат да коментират предлаганите в САЙТА стоки, да пишат ревюта за дадена СТОКА, да я поръчват или просто да я разглеждат. САЙТА е създаден с идеята да предложи широка гама от фототапети, с помощта на които да декорирате сами своя дом, офис или друг вид търговска площ. При създаването на САЙТА е обърнато особено внимание на идеята той да бъде достъпен до по-широк кръг от КЛИЕНТИ и спазвайки това изискване е изцяло адаптивен към всички мобилни устройства, което ще рече, че може да бъде безпроблемно достъпван и използван чрез мобилни устройства, като: таблети, преносими компютри, смартфони и други видове устройства за достъп до Интернет.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА
При достъп до САЙТА всеки КЛИЕНТ може да разглежда публикуваните артикули или СТОКА, като по свое собствено желание избира какво да добави в КОШНИЦАТА.  При желание на КЛИЕНТА да поръча СТОКА от САЙТА, тя трябва първо да бъде добавена в КОШНИЦАТА, след което да бъдат попълнени данните за доставка и обратна връзка с КЛИЕНТА, като: име на КЛИЕНТА, адрес за доставка, телефонен номер на КЛИЕНТА, както и желана бройка за закупуване на конкретната СТОКА. След успешно заявяване на ПОРЪЧКА за дадена СТОКА, КЛИЕНТА ще бъде потърсен от наш сътрудник за потвърждение на поръчката и изясняване на подробностите за доставка. При възникнали неясноти или проблеми при пазаруване от САЙТА, всеки КЛИЕНТ може да изпрати запитване на посочения по-горе e-mail адрес или да се свърже с наш сътрудник, посредством телефонно обаждане. 

 

За Нас

фототапети.bg е една съвсем нова и съвременна платформа за онлайн пазаруване, напълно съобразена с модерните изисквания за интернет търговия. Артикулите предлагани от фототапети.bg, са подходящи за декорация на стени в търговски помещения, жилищни стаи и офиси. Уеб сайта е създаден с цел да предостави на клиента лесен и бърз достъп до всеки артикул, като освен това е напълно съобразен и се поддържа от всички мобилни устройства посредством адаптивният си уеб дизайн. Всички артикули, които предлагаме са с гаранция за висококачествен печат.

Контакт

  • 0887 318 648
  • info@фототапети.bg

Facebook