Информация за доставка Монтаж на фототапети Фототапети по индивидуален дизайн Начини на плащане Професионална машина за печат За Нас Контакти
Тел.: 0887 318 648
Добре дошли! Вход | Регистрация

Информация за доставка

Всеки поръчан фототапет се доставя до точен адрес или до офис на куриерската фирма, в зависимост от това кое е по-удобно на клиента. Фототапетът е с подходяща за транспортиране опаковка. Извършваме доставки до всяко населено място на територията на страната. Цената на доставката e 6 лв. Ако сте решили да заплатите фототапета чрез наложен платеж се възползвайте от опцията Отвори преди да платиш.
При получаване на продукта го отворете в присъствието на куриер. Ако забележите разминавания с Вашата поръчка или влошен външен вид в следствие на транспортирането може да откажете приемането на пратката. Всеки фототапет е обкантен с бял, защитен ръб по края си, благодарение на който се предпазва от огъване и намачкване при транспортиране. Най-външният край на фототапета, който реално може да пострада при пътуване, представлява бяла лента. Тя поема всички неблагоприятни събития, които могат да споделят фототапета по време на път. А тази лента се изрязва и Вие получавате фототапет в идеално състояние.
Ние знаем, че Вие не купувате обикновени тапети, а обличате в цвят мечтите си за идеалния дом. Гарантираме Ви, че ще получите Вашите фототапети в безупречен вид и те ще се превърнат в перфектния завършек на Вашия дом.
Поръчаните от www.фототапети.bg стоки могат да бъдат изпратени и до офис на куриерска фирма ЕКОНТ в желаното населено място, като в удобно за Вас време могат да бъдат платени и взети.

За Нас

фототапети.bg е една съвсем нова и съвременна платформа за онлайн пазаруване, напълно съобразена с модерните изисквания за интернет търговия. Артикулите предлагани от фототапети.bg, са подходящи за декорация на стени в търговски помещения, жилищни стаи и офиси. Уеб сайта е създаден с цел да предостави на клиента лесен и бърз достъп до всеки артикул, като освен това е напълно съобразен и се поддържа от всички мобилни устройства посредством адаптивният си уеб дизайн. Всички артикули, които предлагаме са с гаранция за висококачествен печат.

Контакт

  • 0887 318 648
  • info@фототапети.bg

Facebook