Информация за доставка Монтаж на фототапети Фототапети по индивидуален дизайн Начини на плащане Професионална машина за печат За Нас Контакти
Тел.: 0887 318 648
Добре дошли! Вход | Регистрация

Индивидуален дизайн

1

Изработваме фототапети по дизайн на клиента. Ако сте решили да увековечите Ваша любима семейна снимка ние ще я отпечатаме на висококачествена хартия за тапети и ще краси стената в дома Ви.

2

Направете фототапетите си още по-уникални! Можете да поръчате индивидуален цветен надпис на Вашия фототапет, който да отразява важно събитие от живота Ви- раждане на дете, сватбени спомени или житейска сентенция, която следвате. Ние ще се погрижим всички да бъде отпечатано професионално върху изображението на фототапета. Можете да поръчате надпис върху фототапет само с едно телефонно обаждане на номерата в контактната форма. Ние ще Ви помогнем да получите перфектния фототапет, който напълно да отразява Вашата философия и визия за модерен и стилен интериор.

3

Можем да реализираме и друга Ваша идея за фототапет. Ако желаете конкретен уникален дизайн, който не намирате сред нашите тапети, ние с удоволствие ще го изработим за Вас. Имаме нужда от скица или модел на дизайна, за да пристъпим към неговото отпечатване. Изработваме фототапети и по индивидуални размери за нестандартни помещения. Трябва единствено да се свържете с нас и да уточним детайлите по размерите и разположението на фототапета.

За Нас

фототапети.bg е една съвсем нова и съвременна платформа за онлайн пазаруване, напълно съобразена с модерните изисквания за интернет търговия. Артикулите предлагани от фототапети.bg, са подходящи за декорация на стени в търговски помещения, жилищни стаи и офиси. Уеб сайта е създаден с цел да предостави на клиента лесен и бърз достъп до всеки артикул, като освен това е напълно съобразен и се поддържа от всички мобилни устройства посредством адаптивният си уеб дизайн. Всички артикули, които предлагаме са с гаранция за висококачествен печат.

Контакт

  • 0887 318 648
  • info@фототапети.bg

Facebook