Информация за доставка Монтаж на фототапети Фототапети по индивидуален дизайн Начини на плащане Професионална машина за печат За Нас Контакти
Тел.: 0887 318 648
Добре дошли! Вход | Регистрация

Фототапет Art Абстрактен 0025

0 мнения
32.00 лв.
с ДДС: 32.00 лв.
Производител: Фототапети.bg
Модел: Art Абстрактен 0025
Наличност: В наличност
Количество:
Крайна цена:
Добави в любими Сравни

СЪЖИВИ СТЕНИТЕ с модерни и качествени фототапети от www.фототапети.bg

Всеки фототапет е създаден по иновативна технология, като в процеса са използвани възможно най-качествените и устойчиви на външни фактори консумативи. Монтажните лепила, които препоръчваме да използвате при монтаж също могат да бъдат закупени от онлайн платформата фототапети.bg. Фототапетите, които предлагаме на клиентите си се отличават с ярки, наситени цветове, и гъвкавост на материала, което от своя страна спомага за лесния монтаж върху различни видове повърхности. Отпечатаните върху всеки фототапет изображения са тематични и подходящи за декорация на частни жилища, фирмени офиси, магазини, хотелски стаи, телевизионни студиа, нощни клубове или най-общо казано, където реши собственото Ви творческо мислене. Онлайн платформата фототапети.bg предлага широк спектър от тематични категории, които са старателно подбрани от дизайнерският екип на FINEDESIGN Interiors - София. Адаптивният и ултра модерен уеб дизайн на фототапети.bg позволяват на платформата да бъде достъпвана от всички видове смарфони, таблети и други преносими устройства с достъп до Интернет.

  • Всеки фототапет пристига до всяко населено място на територията на страната с цена на доставката от 6 лв.;
  • Всеки артикул е старателно и грижливо опакован;
  • Към всяка поръчка клиента получава подробно и разбираемо упътване за монтаж;

Напишете мнение

Вашето име:

Вашето мнение:

Внимание: HTML код не се обработва!

Оценка: Лош Добър

Моля въведете кода:

Етикети: фототапети.bg

За Нас

фототапети.bg е една съвсем нова и съвременна платформа за онлайн пазаруване, напълно съобразена с модерните изисквания за интернет търговия. Артикулите предлагани от фототапети.bg, са подходящи за декорация на стени в търговски помещения, жилищни стаи и офиси. Уеб сайта е създаден с цел да предостави на клиента лесен и бърз достъп до всеки артикул, като освен това е напълно съобразен и се поддържа от всички мобилни устройства посредством адаптивният си уеб дизайн. Всички артикули, които предлагаме са с гаранция за висококачествен печат.

Контакт

  • 0887 318 648
  • info@фототапети.bg

Facebook